Thursday, June 27, 2013

Coffee Finnish ... Кофе по-фински

Coffee Finnish

The right amount of coffee grounds mixed with a raw egg yolk or only, lower weight in the pot and fill with boiling water. Put the pot on the fire and bring to a boil. Remove from heat and let stand. Drink get clarified, since the entire grounds with an egg cook in boiling water will be at the bottom of the pot. You can, as did the Finns and Karelians in the past, to lighten the skin of coffee to use dried fish or fish scales.

Кофе по-фински

Нужное количество размолотого кофе смешать с сырым яйцом или только желтком, опустить массу в кофейник и залить кипятком. Поставить кофейник на огонь и довести до кипения. Снять с огня и дать отстояться. Напиток получается осветленным, так как вся гуща вместе со сварившимся в кипятке яйцом окажется на дне кофейника. Можно, как это делали карелы и финны в прошлом, для осветления кофе использовать сушеную кожу рыбы или рыбью чешую.

No comments:

Post a Comment