Coffee in Georgian ... Кофе по-грузински
Coffee in Georgian
10 g of coffee
15g sugar
2 ml of cognac or brandy,
30 ml cream,
3 g of chocolate powder,
17 ml of water.
This coffee is prepared in a special way. First, cook the sugar golden caramel and pour it into a cup. In a gravy boat heat and light alcoholic drink, burning pour in cups of caramel and coffee prepared to pay. For coffee served with whipped cream. Sprinkle with grated chocolate (powder) and serve.
Кофе по-грузински
10 г кофе,
15 г сахара,
2 мл коньяка или бренди,
30 мл сливок,
3 г шоколадного порошка,
17 мл воды.
Этот кофе готовят особым способом. Сначала приготовить из
сахара золотую карамель и разлить ее в чашки. В соуснике нагреть и зажечь
спиртной напиток, горящим налить на карамель в чашках и погасить приготовленным
кофе. К кофе подать взбитые сливки. Посыпать
тертым шоколадом (порошком) и подать.
No comments:
Post a Comment