Coffee in the Eastern

Coffee in
the Eastern In various
publications, and he is called Turkish coffee, and coffee in Arabic, but if you
follow the rules, it is still different, though similar, drinks. Especially the
coffee in the East - is not only a way of cooking, but also a special ritual,
and not surprisingly, this coffee is truly delicious. It is produced with a
pleasant bitterness, has a specific taste, infusion, color and aroma. Here is
one of the most common ways to make coffee in the Eastern. Finely
ground coffee mixed in Cezve with sugar, lightly fried, pour cold water. Soft
water is recommended, without salt impurities, and if it does not, you can take
cooled boiled water. Cezve put on low heat and bring the contents to a simmer
(not boil). On the
surface thus formed to a light foam. If for some reason it does not appear
possible to give up coffee again. If Cezve has a decent view, along with the
coffee-grounds should apply without transfusion in cups that are placed on the
tray separately. To file a coffee in a glass of ice cold water or slightly
acidic. Each sip of coffee drink cold water - this is the Eastern tradition.
Bookmarks rate: 10 grams of coffee, sugar, taste, 100 ml of water.
Кофе
по-восточному В разных изданиях его называют и кофе по-турецки, и кофе
по-арабски, но если строго придерживаться правил, то это все же разные, хотя и
схожие, напитки. Тем более что кофе по-восточному — это не только способ
приготовления, но и особый ритуал, и не удивительно, что такой кофе бывает
по-настоящему вкусным. Он получается с приятной горечью, имеет специфический
вкус, настой, окраску и аромат. Вот один из наиболее распространенных способов
приготовления кофе по-восточному.
Тонко смолотый кофе смешать в джезве с сахаром, слегка
обжарить, залить холодной водой. Вода рекомендуется мягкая, без солевых
примесей, а если такой нет, можно взять охлажденную кипяченую воду. Джезву
поместить на маленький огонь и ее содержимое довести до закипания (кипятить
нельзя).
На поверхности при этом должна образоваться светлая пенка.
Если она почему-то не появляется, можно дать кофе подняться еще раз. Если
джезва имеет приличный вид, кофе вместе с гущей следует подать без переливания
в чашечки, которые ставятся на поднос отдельно. К кофе в бокале подать холодную
воду со льдом либо слегка подкисленную. Каждый глоток кофе запивать холодной
водой — такова восточная традиция. Норма закладки: 10 г кофе, сахар по вкусу,
100 мл воды.
No comments:
Post a Comment