Tuesday, June 11, 2013

Coffee in Belarusian

Coffee in Belarusian

2 teaspoons of ground coffee,
100-120 militrov boiled water
2 tbsp. tablespoons liqueur "Bialowieza special bitter"
1 candy "Metropolitan" or "Tab with liquor."
Utensils (coffee pot), which is brewed coffee, rinse with hot water, pour in her coffee with sugar and pour over boiling water. Cover and let stand for a few minutes and put on low heat. As soon as the coffee starts to rise, immediately remove from heat. Coffee should not interfere. After 5-10 minutes to pour it into the heated ceramic cup, add the specified number of infusions and put a piece of candy.




Кофе по-белорусски

2 чайные ложки молотого кофе,
100–120 милитров кипяченой воды,
2 ст. ложки настойки «Беловежская особая горькая»,
1 конфета «Столичная» или «Язычок с ликером».
Посуду (кофейник), в которой будет вариться кофе, сполоснуть горячей водой, засыпать в нее кофе с сахаром и залить кипятком. Накрыть крышкой, дать постоять несколько минут и поставить на слабый огонь. Как только кофе начнет подниматься, тут же снять с огня. Кофе мешать не надо. Через 5—10 мин налить его в подогретую керамическую чашку, добавить указанное количество настойки и положить конфету.

No comments:

Post a Comment