Wednesday, June 12, 2013

Coffee in Brazilian

Coffee in Brazilian

2 teaspoon of coffee,
1/4 teaspoon cocoa
sugar to taste
1 small cup of rum,
40 milliliters of cream,
100 milliliters of water.
Of water, sugar and cocoa make a hot drink, add coffee. The mixture is boiled, then strain if necessary - to sweeten and pour into cups, but in a way that they remain incomplete. Coffee flavored rum, pouring it in an amount desired by the consumer. Top with cream.


Кофе по-бразильски

2 чайная ложка кофе,
1/4 чайная ложка какао,
сахар по вкусу,
1 маленькая чашечка рома,
40 милилитров сливок,
100 милилитров воды.
Из воды, сахара и какао приготовить горячий напиток, добавить кофе. Смесь прокипятить, затем процедить, если надо — подсластить и разлить в чашки, но так, чтобы они оставались неполными. Кофе ароматизировать ромом, вливая его в количестве, желаемом потребителем. Сверху положить сливки.

No comments:

Post a Comment