Tuesday, June 18, 2013

Coffee in Italian ... Кофе по-итальянски

Coffee in Italian

In Italy, as elsewhere, spread the cult of coffee.
According to the Italians, no one but them can not make real coffee. However, with such a view is shared by other Brazilians and Arabs. The Italians have a good reason as to assess their skills in this area, because the first coffee house opened in Venice. They gave the world the "espresso coffee" machines that extract the maximum amount of aromatics of coffee with steam. They exist Neapolitan coffee - another pride of the Italians. It consists of two metal receptacles between two filters which define a cavity for powder coffee with steam extraction occurs.
1 teaspoon of ground coffee
10 teaspoons of milk,
sugar to taste.
Brewed coffee with milk, drain directly into the cup. Separately apply granulated sugar.


Кофе по-итальянски

В Италии, как нигде, распространен культ кофе.
По мнению итальянцев, никто, кроме них, не способен приготовить настоящий кофе. Правда, такою же мнения о других придерживаются и бразильцы, и арабы. У итальянцев есть веские основания так оценивать свое умение в этой области, ведь первая кофейня открылась в Венеции. Они подарили миру «кофе-экспрессо», аппараты, извлекающие максимальное количество ароматических веществ из кофе при помощи пара. У них существует неаполитанская кофеварка — еще один предмет гордости итальянцев. Она состоит из двух металлических сосудов, между которыми два фильтра образуют полость для порошка кофе и с помощью пара происходит экстракция.
1 ч. ложка молотого кофе,
10 ч. ложек молока,
сахар по вкусу.
Заварить кофе на молоке, процедить прямо в чашечку. Отдельно подать сахарный песок.

No comments:

Post a Comment