Sunday, June 16, 2013

Coffee in Egyptian ... Кофе по-египетски

Coffee in Egyptian


In Cezve (Turks) pour half portion of the water and add sugar to taste. Put a container of water on the fire and wait until it boils. Then remove from heat, cover with finely ground coffee, add the missing amount of boiling water and put on fire again. In Cezve quickly starts to form a thick foam. It is necessary to ensure that it has become more tightly, because it affects the flavor and aroma of the beverage, but in any case not to allow rapid boil. Immediately, without giving a moment to defend, coffee pour into cups and serve. Norma coffee powder and water are selected according to individual taste, but usually it is a very high concentration.

Кофе по-египетски


В джезву (турку) налить половину порции воды и добавить сахар по вкусу. Поставить сосуд с водой на огонь и подождать, пока она закипит. Затем снять с огня, засыпать кофе тонкого помола, добавить недостающее количество кипятка и вновь поставить на огонь. В джезве быстро начнет образовываться густая пена. Надо добиться того, чтобы она стала поплотнее, ведь от этого зависят вкусовые и ароматические качества напитка, однако ни в коем случае не допускать бурного кипения. Сразу же, не давая ни минуты для отстаивания, кофе разлить в чашечки и подавать. Норму кофейного порошка и воды подбирают согласно индивидуальному вкусу, но обычно это очень высокая концентрация.

No comments:

Post a Comment