Tuesday, June 11, 2013

Coffee in the Bedouin

Coffee in the Bedouin
The drink is prepared for 18-20 hours in the hot sand. The water is slowly evaporated. During a gradual sublimation of a concentrate of caffeine, which is then poured a few drops into cups. At the bottom of the cup is filled with only a few drops are always kind of thick oily liquid almost black incredibly strong flavor. Drink it in small sips, be sure to wash it down with cold water. The coffee is called "the Bedouin," because only the Bedouins have the patience and time for its preparation, but he still is a symbol of hospitality in Saudi Arabia.



Кофе по-бедуински
Напиток готовится в течение 18–20 часов на горячем песке. Вода медленно выпаривается. В процессе такой постепенной возгонки получается концентрат кофеина, который потом по нескольку капель разливается по чашечкам. На дно чашки наливается всегда только несколько капель своеобразной густой маслянистой жидкости почти черного цвета невероятно сильного аромата. Пьют его маленькими глотками, обязательно запивая холодной водой. Кофе называется «по-бедуински» потому, что только у бедуинов хватает терпения и времени на его приготовление, но он и поныне является символом гостеприимства в Саудовской Аравии.

No comments:

Post a Comment