Sunday, June 30, 2013

Coffee in Costa Rica ... Кофе по-костарикански

Coffee in Costa Rica

For 4 servings:
2 cup cold water
Article 8. spoons carefully-ground Costa Rican coffee (better sort "Tarrazu")
1 teaspoon sugar.
Boil water in a saucepan. At the same time put the coffee in the filter with several layers of cheesecloth. Pour boiling water into it, holding on to the pan until all the water has drained. Add the sugar and serve in small cups of heated with 120 g In Costa Rica coffee for home use are roasted with sugar, the share of which can reach 12%. The taste of the coffee is very spicy. It is used usually in the afternoon, often with fresh crunchy biscuits.

Кофе по-костарикански

На 4 порции:
2 чашки холодной воды,
8 ст. ложек тщательно смолотого костариканского кофе (лучше сорта «Тарразу»),
1 ч. ложка сахара.
Вскипятить воду в кастрюльке. Одновременно положить кофе в фильтр с несколькими слоями марли. Налить в него кипяток, держа над кастрюлей до тех пор, пока не вытечет вся вода. Добавить сахар и подавать в маленьких подогретых чашечках емкостью 120 г. В Коста-Рике кофе для домашнего употребления обжаривают с добавлением сахара, доля которого может составить 12 %. Вкус этого кофе весьма пикантный. Его употребляют обычно днем, часто со свежими хрустящими булочками.

No comments:

Post a Comment